Shaili Singh pääsee naisten pituushypyn finaaliin alle 20-vuotiaiden urheilijoiden MM-sarjassa

Käynnissä olevassa alle 20-vuotiaiden (U20) MM-kisoissa Nairobissa (Keniassa) intialainen urheilija Shaili Singh pääsee naisten pituushyppykilpailun finaaliin.

Pituushypyn ensimmäisellä ja toisella yrityksellä Shaili Singh hyppäsi 6.34 ja 5.98 metriä. Shaili pääsi finaaliin 6.40 metrin hyppyllä kolmannella yrityksestään. Hänen kokonaissijoituksensa on molemmissa ryhmissä ensimmäinen. Shailin paras 6.40 m karsinnassa ylitti automaattisen karsinnan 6.35 m. Ruotsalainen 18-vuotias Maja Askag, joka oli voittanut Euroopan U-20-mestaruuden viime kuussa, sijoittui kokonaiskilpailun toiseksi parhaaksi voitettuaan A-ryhmän parhaalla 6.39 metrin hyppyllä.

ILMOITUS

Shaili Singh on alle 18-vuotiaiden maailmanlistalla 2 tänä vuonna ja alle 20-vuotiaiden Intian ennätyksen haltija ja kansallinen mestari naisten sarjassa. Hän oli osoittanut erinomaisen suorituskyvyn 6.48 metrillä osavaltioiden välisessä kansallisessa mestaruuskilpailussa kesäkuussa 2021.

Toinen intialainen urheilija, Nandini Agasara, pääsi 100 metrin aitajuoksun välieriin ajalla 14.18 Nairobissa meneillään olevassa alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailussa.