Verkkokauppayritys hallitsi 700 miljoonan ihmisen henkilötietoja; henkilötietosuojalain tarve

Verkkokauppayritys hallitsi 700 miljoonan ihmisen henkilötietoja; henkilötietosuojalain tarve 

Kyberbadin poliisi Telanganan osavaltion osavaltio on kukistanut datavarkausjengin, joka on osallistunut 66.9 miljoonan henkilön ja organisaation henkilökohtaisten ja luottamuksellisten tietojen varkauksiin, hankintaan, säilyttämiseen ja myyntiin 24 osavaltiossa ja 8 suurkaupungissa.  

ILMOITUS

Syytetyllä havaittiin hallussaan tietoja eri lähteistä, mukaan lukien Byjus, Vedantu, taksin käyttäjät, GST, RTO, Amazon, Netflix, Paytm, Phonepe jne. Hän toimi InspireWebz-nimisen verkkosivuston kautta Faridabadissa, Haryanassa ja oli tietokannan myyminen asiakkaille  

Syytetyillä oli hallussaan tietoja 135 luokasta, jotka sisälsivät arkaluonteisia tietoja hallitukselta, yksityisiltä organisaatioilta ja yksityishenkilöiltä, ​​ja poliisi takavarikoi pidätyksen aikana kaksi matkapuhelinta, kaksi kannettavaa tietokonetta ja tiedot. 

Näin suuren mittakaavan tietovarkaudet eivät todennäköisesti ole muutamien ihmisten käsissä. On todennäköistä, että eri organisaatioiden tiedot olivat laittomasti hankittuja ja verkoston yhdistämiä, ja ne laitettiin myyntiin harmaille markkinoille. Yleensä yritysten ja yritysten myynti- ja markkinointitiimit käyttävät henkilötietoja puhelinsoitossa ja myynnissä.     

Poliisi on ehdottanut tietoturvatekniikoita.: Tietoturva on äärimmäisen tärkeää, koska hyökkääjät etsivät jatkuvasti haavoittuvuuksia tunkeutuakseen yritysten verkkoihin. Tietojen asianmukaisen suojan varmistamiseksi on erittäin tärkeää noudattaa näitä tekniikoita.  

Hallitus oli tuonut henkilötietojen turvallisuuden takaamiseksi henkilötietosuojalain vuonna 2019. Lakiesitys sai kuitenkin kritiikkiä ja peruttiin myöhemmin vuonna 2022. Toistaiseksi voimassa olevaa henkilötietolakia ei ole.  

*** 

ILMOITUS

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Turvallisuuden vuoksi Googlen reCAPTCHA -palvelun käyttö on Googlen alaista Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot.

Hyväksyn nämä ehdot.